Barion pixel

Míg a társkereső guruk leginkább arra törekednek, hogy különböző trükkök, fogások, viselkedési mintázatok segítségével hódítsuk meg a kiszemelt párunkat, addig ez a könyv sokkal inkább arra helyezi a fókuszt, ami igazán fontos: saját magunkra. Elvégre az, aki nincs tisztában saját magával, saját igényeivel, hogyan is tudhatná biztosan, hogy a kiszemelt leendő párja valóban illik hozzá? Hogy tényleg ő az, akivel boldogan élhetné le egész hátralévő életét?

Bizony, ez a történet nem a nagy Ővel kezdődik, hanem saját magunkkal. Számtalan módon szabunk gátat saját boldogságunknak, melyekre sosem gondolnánk. Gondolatok, korábban szerzett negatív tapasztalatok, közel sem ideális élethelyzetek, és a sort még hosszasan folytathatnánk. Míg ezek a dolgok a helyükön maradnak, addig aligha törhető meg az “átok”, ami miatt nem találunk igazi párra.

Meglehet, hogy egy-két ravasz trükkel sikerül elcsábítanunk egy tökéletesnek tűnő csodalényt, akivel az első néhány nap/hét tényleg felhőtlenül telhet. Egy ponton túl azonban szembe kell néznünk mindazokkal a dolgokkal, amelyek miatt az ismerkedési folyamataink nem sikerültek trükkök nélkül. Újra komoly csalódás érhet, ami után még jobban visszahúzódunk a társkereséstől. Ez a könyv lépésről-lépésre vezet végig azon, hogy hogyan tegyük rendbe saját magunkat, és ráébreszt minket arra, mire is vágyunk igazán, mit is várunk valójában egy kapcsolattól.

Ez a könyv nem egy szerelmes regény, és nem az ismerkedés trükkjeinek kézikönyve. Ez a könyv egy gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan találjunk igazi, életre szóló párt. Semmi több.

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.