Barion pixel

Ti mondtátok…

“Zseniális a könyved… Egy állon csapás, igazi jobb horog… Ami felébreszt… Sok motivációs baromságot olvastam már… Mind tudálékos… okoskodó… tudományos… de ez… MINDEN SZÓ oda csap, ahova kell… Köszönök mindent… És még csak az elején tartok… mi jön még…?”

SZ.ZS.

„Miután kézzel kidolgoztam a Belső Ellenség listámat, ráébredtem, hogy Én magam és a múltból hozott gondolataim állunk útjában annak, hogy ideális társam legyen.

A legfőbb félelmem az volt, hogy elveszítem magamat a másik mellett, de valójában arra kellett rádöbbennem, hogy az ideális Társ mellett én is a legideálisabb Önmagam tudok lenni. Miután ezt felismertem elkezdett megváltozni a fizikai valóságom.

Egyre több olyan férfi vesz körül, aki törődik velem, támogatja a valódi és legjobb Énem kibontakozását és csodálatot ad. A csodálat pedig egy igazi varázsszer. Megnöveszti bennünk azt, amit egyébként is ki akarunk bontakoztatni, így egy csodálattal teli kapcsolatban mindketten egyre magasabbra emeljük egymást, amíg nem válunk olyanná, mint 2 szárnyaló madár.

És ez egy párkapcsolat valódi rendeltetése.

Most, hogy belülről megvan ez a felismerés, alig várom, hogy találkozzak azzal az emberrel, aki ezt ugyanígy gondolja.

És teljes a bizonyosságom, hogy ez meg is fog történni nemsokára.”

Csilla

„Örömhírrel jelentkezem…. a könyveden többször is „átrágtam” magam…Egyszer csak a semmiből, amikor a legjobban nem számítottam rá, megérkezett Ő… Mindent elsöprően… megérkeztem, megérkeztünk egymás életébe… ilyen egyszer van az ember lyányának az életében. Nem tudom, de nem is érdekel, hogy mi lesz 2 hét vagy 2 év  múlva, csak az itt és most számít!

Köszönöm a könyvedet!”

Edina

„A könyvnek úgy álltam neki, hogy sok mindent tanultam már a párkapcsolatról, és sok próbálkozásom is volt életemben. Azonban már az a könyvből jövő önbizalom megfogott, ami azt mondta, hogy ideális pártalálásról van szó, nem keresésről. És a tartalma ezt meg is erősítette két dologgal is. Először létrehozta bennem azt a nézőpontot, hogy 99%-ban rajtam múlik a siker a párkapcsolat területén, másodszor a benne lévő sok gyakorlati feladat meg is erősített abban, hogy ezt el is érem. Ajánlom mindenkinek, akinek van vágya, célja, vagy csak sikeresebben akarja élni az életét, mert ez a könyv az életről és a sikerről szól, nem csak a párkapcsolatról.” 

H.L.

“A válásom után újra elkezdtem ismerkedni. Aztán hamar meguntam a Tinder meg az egyéb párkereső oldalak böngészését, zavartak a kudarcok, és úgy éreztem, rengeteg idő kárba vész, zéró eredménnyel.

Úgy döntöttem, ezen változtatni kell, mindenhonnan kiléptem, töröltem a profiljaimat, és néhány hétre rá megtaláltam a Hogyan találd meg az IGAZIT című könyvet.

Ezzel a könyvvel, akkor még nem is tudtam, de egy kaland indult útnak. Ahogy haladtam a fejezetekkel, és mindet lépésről lépésre megcsináltam, pont úgy, ahogy Bernadett javasolja, remek változások történtek velem.

Elkezdtem újra aktívan az álmaimon dolgozni, testileg újra fitté váltam, a munkámban még stabilabb lettem, aztán nem sokkal később egy csodás “véletlen” következtében (amit, ha elolvasod a könyvet, pontosan tudni fogod, hogy a véletlenhez semmi köze) rátaláltam életem szerelmére!

Minden szempontból tökéletesen összeillünk, soha korábban nem tapasztaltam ilyen harmóniát egy kapcsolatomban sem. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a könyvet, aki szeretné megtalálni élete párját! Köszönöm Bernadett, a segítségeddel a búskomor drámából egy romantikus vígjáték lett! 🙂”

V. L.

 

„Elkezdtem olvasni a könyvet, de arról nem volt szó, hogy olvasás mellett feladatokat is kell végezni!!!

Még az elején vagyok, de úgy látom, nagyon ütős lesz. Előre borítékolom, hogy zseniális a könyv. Úgyhogy folytatom!”

„Nagyon durva a könyv! Már most a kedvencem!”

H.L.

Nagyon nagy segítség volt nekem a könyved.

Először is lehámozta a korábbi kapcsolataimból ott maradt foszlányokat, »sérüléseket«, helyre tette az önbecsülésemet, és tudatosabbá tette az értékeimet. Ez amiatt nagyon fontos, mert igazából így váltam azzá a nővé, aki már képessé vált rá, hogy befogadja az érdeklődést a másik nemtől.

Érdeklődők mindig voltak, de hamar ellaposodott a dolog, a randiig legtöbbször el sem jutottunk, és nem értettem, miért.

Klassz, hogy ki kellett dolgoznom, kit és milyen kapcsolatot is akarok, ehhez konkrét segítség van a könyvben feladatok formájában.

Teljesen mást gondoltam, mint amit tényleg akartam, pedig korábban is volt listám arról, hogy milyen férfit szeretnék magam mellett. Így – bár ez még számomra hihetetlen – megjelent Ő az életemben!

A könyvet tiszta szívből ajánlom annak, aki párt keres, és tudatosan szeretné őt megtalálni.

 Nagyon, nagyon köszönöm a terelgetésed, a figyelmed, a törődésed és mindent! 💗💗💗💗💗”

 P. O.

“Nagyon meglepett ez a könyv. Most először olvastam olyan dolgokat, amik ténylegesen segítettek megérteni, hogy mi történik velem és körülöttem. Amiket azonnal tudtam alkalmazni, és éreztem, hogy működik.
Gyakorlati feladatokat kapsz, az író mindent elmagyaráz példákon keresztül, és ahogy haladsz előre, egyre többet tudsz meg önmagadról, és közben te magad is változol.

Elvégre az, aki nincs tisztában saját magával, saját igényeivel, hogyan is tudhatná biztosan, hogy a kiszemelt leendő párja valóban illik hozzá? Hogy tényleg ő az, akivel boldogan élhetné le egész hátralévő életét?

Kemény dolog ezt felismerni.

Meglehet, hogy egy-két ravasz trükkel sikerül elcsábítanunk egy tökéletesnek tűnő csodalényt, akivel az első néhány nap/hét tényleg felhőtlenül telhet. Egy ponton túl azonban szembe kell néznünk mindazokkal a dolgokkal, amelyek miatt az ismerkedési folyamataink nem sikerültek trükkök nélkül. Újra komoly csalódás érhet, ami után még jobban visszahúzódunk a társkereséstől. Ez a könyv lépésről-lépésre vezet végig azon, hogy hogyan tegyük rendbe saját magunkat, és ráébreszt minket arra, mire is vágyunk igazán, mit is várunk valójában egy kapcsolattól.

Ez nem egy szerelmes regény, és nem az ismerkedés trükkjeinek kézikönyve. Ez a könyv egy gyakorlati útmutató ahhoz, hogyan találjunk igazi, életre szóló párt. Semmi több.”

M.M.

„Még kedden délután befejeztem a könyvedet. Zseniális alkotás!!!!!!!! Minden gyakorlat változásokat okozott nálam. Olyan dolgokra néztem rá, ami tényleg nagyon megerősítik és odateszik, amit akarok.”

G. E.

„Elolvastam a könyved, végigcsináltam a feladatokat. A könyved hatására ma már tudom, hogy ki vagyok, tisztelem és szeretem magam, hatalmas lelki nyugalom van rajtam, és türelemmel várom a TÁRS megérkezését az életembe.

Azt is határozottan tudom, hogy milyen férfi, társ az, aki mellett NŐ szeretnék lenni. Ma már egy olyan NŐ írja ezt az e-mailt, aki ugyan még egyedül éli a mindennapjait, de már nem retteg a magánytól. S azt is tudja ez a NŐ, hogy milyen FÉRFI számára a megfelelő társ. A könyved nagyon sok mindenben segített…”

K. E.

Az én két nagy gyerekem megkapta tőlem Bernadett Dobos (Dee rummer) könyvét karácsonyra.

Elolvasták, az egyikük 1 nap múlva talált párt, a másikuk 3 nap múlva. Csak úgy mondom…”
😉

F. J.

“Hosszú évek után újra tudok szeretni. Amire azt hittem, sosem leszek képes többé.

GY.M.

Az első 2 fejezet elolvasása és a feladatok alapos kidolgozása elég volt ahhoz, hogy olyan sok érdeklődést kapjak, amit előtte 6 évig nem. Oké, még messze nem olyanok a jelentkezők, amire várok, és még magammal is sok dolgom van, de már több, és már egy fokkal másabb minőség.”

G. B.

„Őszintén gratulálok! Ha nem is párt keresne az ember, a könyv önismereti része önmagában is zseniális! Úgy látom, a gyakorlatok segítenek sok mindent helyre tenni, és ennek bizony nem csak a párkapcsolatban van szerepe!”

B. G.

„Szia, már annyi mindenkinek ajánlottam a könyved…! Most a kérdés az, hogy van-e nyomtatott formában. Egyébként úgy néz ki, hogy megtálaltam az igazit. 2,5 hónapja együtt vagyunk. 💗 Köszi! :-)))”

M. M.

„Megrendeltem a könyvet. Olvasom, es csinálom is a feladatokat! FANTASZTIKUS!! 

7 honapja elvált, 4 gyerekes egyedülálló anya vagyok, egy még igen erősen gyászoló nő, aki saját döntése alapján vetett véget egy olyan életnek, amiben egész életében azt érezte, nem a saját életét éli.  17 év házasság van a hátam mögött, 20 eves koromban hozott, rossz döntésem alapján!  Még csak az 5. fejezetnél járok, de már sok-sok nehézségtől sikerült megszabadulnom! Köszönettel!”

P. E.

„Tavasszal olvastam én is a könyvet. Sok minden már helyén volt bennem, de volt még azért munka. És szeptemberben megismertem azt a Férfit, aki a Társam. És működik! Többet kapok, mint amit valaha elképzelni tudtam. Köszönöm a hozzájárulást!”

SZ. Z.

Szia!!!! Muszáj leírnom. De amit látok, lassan én nem hiszem el. 🙂
A barátnőm elolvasta a könyvedet, es mindent lelkiismeretesen végigcsinált. Egyik este kiírta a gondolatait, másnap bejelölte egy pasi Face-en. Aki totál a zsánere!!!! Lassan randi lesz. Ezek egész nap chatelnek, HIHETETLEN udvarias és kedves a fazon! Igazi férfi! A barátnőmmel meg madarat lehet fogatni. 🙂 Azóta ezt hallgatom! Szóval, bármi is van benne, én ezt most első sorból látom működni. ❤️  Valami csoda! És leginkább azért vagyok ennyire boldog, mert a csajszi pörög, nevet, BOLDOOOOG!!!!! Szóval nagyon köszönöm!!! ❤️

T. E.

El sem hiszem, érdeklődőim vannak! Évek óta hozzám se szólt pasi! Most tettem le  a telefont, egy társkeresőn talált rám egy pasi, néhány sms mondatváltás után egyszer csak felhívott! Kb. 40 percig beszéltünk, nagyon cuki!

Még egy nagy sikerélményem van a könyveddel kapcsolatban, nem túlzok, ha azt mondom sorsdöntő élmény!

Miután elolvastam a könyvet és végigcsináltam a gyakorlatokat, rájöttem, hogy ugyanez az ön-szabotázs problémám van az új üzletemmel kapcsolatban, amit az elmúlt hónapokban kezdem építeni. És rájöttem, hogy saját magam szabotálom az új üzletet, mert ha az sikeres lesz, és sokkal több pénzt fogok keresni, akkor bizony lépni kell, bele kell vágni az új életbe, döntéseket hozni, felelősség, para! Úgyhogy úgy döntöttem, megcsinálom a gyakorlatokat erre az üzlet helyzetre is! Rengeteg félelemmel néztem szembe, mindent kiírtam… és azóta minden beindult!

Hihetetlen mekkora változást lehet elérni ilyen könnyen!

Úgyhogy megint csak köszönöm a lehetőséget! Az én esetemből okulva esetleg átírhatnád a könyvet üzleti sikerek elérésére is! :)))

Minden jót neked, ismeretlenül is ölellek! 🙂

E. B.

“Szia! Én nem szoktam nagyon mázaskodni és dicsérni olyat, amiről mást gondolok.

A helyzet az hogy nagyon sok könyvet, videót egyéb tanfolyamot olvasok, nézek, csinálok.

Ez a könyv tök más témakör és nagyon más a célja, de olyan mérhetetlenül zseniális, hogy akkorát ütött, mint Papp Laci anno.

Bár párkapcsolatban vagyok vagy 8 éve, de azért mindig lehet javítani dolgokon. 

Én imádom az összes olyan könyvet és bármit, amivel valamennyire is rá tudok nézni a saját hülyeségeimre, és tudok változtatni valamin.

Figyelj, ez a nézőpont, hogy mennyire vagy jóban magaddal, ez olyat rúgott oda, nem tudom neked elmondani . Nincs olyan hangulatfestő szó vagy költői kép, amivel érzékeltetni tudnám.

Olyan szintű nyugodtság és megértésnövekedés állt be magammal kapcsolatban, hogy akkor vettem észre, hogy ennyire leesett.

Olyan szinten átjött az a gondolat, hogy az félelmetes , mintha helyrerakták volna a kiugrott válladat, amit nem vettél észre, hogy a mindennapi taposóban már évek óta kiugrott .

Ez pedig hagy ne mondjam, hogy mennyire hat ki életem minden részére.

Halál komolyan, keresgéltem jobbra balra, és gondolkoztam néha már évek óta, mi az anyámmal tudnék egy bizonyos érzésen javítani, mi a tököm van, és mit csesztem el, meddig ment jól.

Elkezdem olvasni a könyved, és ott van benne, lehet, jóba kéne lenned magaddal, és nem másvalakire rakni a felelősséget és az okozóságot, hogy majd tőle leszel rosszul vagy jól, HELLÓ SZIA JÓNAPOT KÍVÁNOK mondom azanyámjóistenit, ez nem a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam .

És akkor ott vannak a kérdések, hogy amúgy hogyan kerülj má’ mégis jobb kommunikációba meg megértésbe magaddal, és akkor meg kész…!!!

Hallod, esküszöm neked, nagyon rég éreztem annyira jól és erőteljesen magam, mint mikor elkezdtem olvasni a könyved, és eljutottam az ideális képig.

Olyat tekert az önbizalom-termosztátomon, hogy csak néztem.

Komolyan mondom, ez zseniális! Gratulálok hozzá, és lenyűgözött az egyszerűsége, ahogy össze van rakva.

Ezt nem lehet így megcsinálni, hacsak valaki nem érti tényleg a lényeget.

Szóval le a kalappal, minden elismerésem és nagyon köszönöm!”

Sz.F.

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.