Barion pixel

A 0. lépéstől az IDEÁLIS társig

A 0. lépéstől az IDEÁLIS társig

 Tisztában vagy vele, hogy valójában milyen okok állnak az eddigi sikertelen párkapcsolati próbálkozásaid hátterében?

 

Elárulom:

ha tényleg tudnád, mi ennek a pontos oka, akkor már tudtál volna vele valamit kezdeni.

Nem akarlak azzal áltatni, hogy ezt könnyű lesz megfordítani.

Azt sem garantálhatom, hogy ha megveszed a könyvemet, akkor már másnap bekopogtat hozzád a jövendőbelid.

Azt viszont garantálom, hogy amennyiben őszinte, nyitott hozzáállással és kellő önkritikával végigolvasod a könyvet, és sorban egymás után elvégzed a feladatokat, akkor gyors, határozott, pozitív változásokat fogsz megtapasztalni az életednek ezen a területén, és így már tényleges esélyed lesz rá, hogy megtaláld azt a Társat, akivel boldog, stabil párkapcsolatot tudsz megteremteni.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ha Te inkább még szórakoznál, eszedben sincs elköteleződni, akkor a világért se vedd a könyvet a kezedbe, mert megéget.

Én szóltam.

Miben más ez a könyv, mint a többi?

A legtöbb általam ismert ilyen témájú könyv vagy módszer leginkább társkeresési trükkök, viselkedési minták betanítására fókuszál.
Ez a könyv viszont a társkeresési sikertelenségek mögött megbúvó valódi okokat veszi sorra, és működőképes, gyakorlati megoldást is ad hozzájuk.

A társtalálás fejben dől el.

Csak nem mindegy, hogy merre.

A könyv elolvasása és a feladatok elvégzése után képes leszel tudatosan a jó irányba fordítani életedet, és így végre tényleg megtalálhatod azt a személyt, akiről mindig is álmodtál.

Mit fog adni neked ez a könyv?

$
PONTOS lépéseket, amelyeket ha végigcsinálsz, akkor BÁRMILYEN régóta is vagy egyedül, BÁRMILYENEK legyenek a körülményeid, és mindegy, hány éves vagy, képes leszel rá, hogy megváltoztasd a sorsodat.
$
Gyakorlati lépéseket, amelyekkel trükkök nélkül, jelentősen meg tudod növelni az ÖNBIZALMADAT és a SZEMÉLYES VONZERŐDET.
$
Pontos módszert, amellyel ki tudod dolgozni, hogy SZÁMODRA milyen a ténylegesen IDEÁLIS pár, és a lépéseket ahhoz, hogy PONTOSAN ezt a párt meg is találd.

„Nagyon nagy segítség volt nekem a könyved.

Teljesen mást gondoltam, mint amit tényleg akartam, pedig korábban is volt listám arról, hogy milyen férfit szeretnék magam mellett. Így – bár ez még számomra hihetetlen – megjelent Ő az életemben!

A könyvet tiszta szívből ajánlom annak, aki párt keres, és tudatosan szeretné őt megtalálni.

P.O.

Z
Ha szeretnéd jobban megérteni ÖNMAGAD, hogy tudd, ki az, akivel tényleg boldog lehetsz,
Z
Ha szeretnél VÉGET VETNI A MAGÁNYNAK,
Z
Ha választ szeretnél találni arra, hogy MIÉRT VAGY MÉG MINDIG EGYEDÜL,
Z
Ha folyton "hülyékkel" hoz össze a sors, és szeretnéd ezt végre ELKERÜLNI,
Z
Ha nem érted, hogy miért nem sikerült eddig párt találnod, és szeretnél végre ezen VÁLTOZTATNI,
Z
Ha egyéjszakás kalandok vagy rövid fellángolások helyett most már TÉNYLEG AZ IGAZ TÁRSADAT szeretnéd az életedbe vonzani,
Z
Ha üresen kongó ígéretek helyett végre VALÓDI SEGÍTSÉGET szeretnél,
Z
Ha szeretnél ÚJ FEJEZETET nyitni az életedben,
Z
Ha igazán HOZZÁD ILLŐ társra vágysz,

 Akkor ez a
párkapcsolati könyv
Neked szól!

 Akkor ez a párkapcsolati könyv Neked szól!

„Még kedden délután befejeztem a könyvedet. Zseniális alkotás!!!!!!!! Minden gyakorlat változásokat okozott nálam. Olyan dolgokra néztem rá, ami tényleg nagyon megerősítik és odateszik, amit akarok.”

G. E.

„Elolvastam a könyved, végigcsináltam a feladatokat. A könyved hatására ma már tudom, hogy ki vagyok, tisztelem és szeretem magam, hatalmas lelki nyugalom van rajtam, és türelemmel várom a TÁRS megérkezését az életembe.

 Ma már egy olyan NŐ írja ezt az e-mailt, aki ugyan még egyedül éli a mindennapjait, de már nem retteg a magánytól.” 

K. E.

Egy percig se gondolkodjon, aki párt keres, 3(!) felnőtt gyerekem már elkelt, miután elolvasta a könyvet. Mindegyiküknek több mint egy éve tart a kapcsolata.

Nálunk 100%-os a sikerráta!

F. J.

magától nem fog változni az életed.

Ha nem tanulod meg, hogy…

$

mire kell rájönnöd a saját életeddel, saját magaddal kapcsolatban,

$

hogy milyen lépéseket kell megtenned azért, hogy ténylegesen más irányba tudd vinni a dolgokat a pártalálásban,

akkor 100%, hogy továbbra is bele fogsz futni azokba a nehézségekbe, amik már eddig is megkeserítették az életedet:

$

továbbra is magányos és boldogtalan maradsz,

$

kérészéletű kapcsolataid lesznek,

$

tovább próbálkozol a társkereső oldalakon, ahol ugyanúgy, ahogy eddig, csak a bosszankodás, a túlzott elvárások, az érdektelenség, a „ha neked tetszik, akkor neki nem tetszel, és fordítva” játékok, a csalódások, a kínos randevúk várnak, vagy ha netán mégis összejön valakivel az ismerkedés, akkor a kapcsolat nem lesz túl hosszú életű, és megint további évek mennek el rá – lényegében feleslegesen.

Az én sztorim

Jómagam nagyjából két évtizeden át teljesen sikertelen és boldogtalan voltam a párkapcsolatok területén.

Életemben ez idő alatt rendszerint évekig a „kényszerszingli” állapot volt a jellemző, vagy a legfeljebb három évig terjedő hosszúságú „párkapcsolataim”.

Az önbizalmam a béka feneke alatt volt, ami nyilvánvalóan nem tett jót a személyes vonzerőmnek sem.

Végül aztán szépen sorban rátaláltam azokra a működő lépésekre, amelyeket egymás után alkalmazva 42 éves koromban végre megtaláltam az álompáromat, akivel azóta is boldog, stabil kapcsolatom van, sőt már össze is házasodtunk.

Mivel pontosan tudom, milyen sokáig voltam sikertelen a párkapcsolataimban, és pontosan tudom, hogy mennyire nulla esélyem volt a valódi boldogságra, ezért azt is pontosan tudom, hogy mik azok a szemléletbeli változások és konkrét fizikai lépések, amelyek elhozták végre az életembe a sikert.

Elmondhatom: ez nem a szerencsén múlt.

Mivel a környezetemben pontosan tudta rólam mindenki, hogy mennyire sikertelen voltam életem ezen területén, ezért különösen felkapták a fejüket arra, amikor mégis sikerült ezt a „sorsot” 180 fokban megfordítanom.

Sokan voltak rá kíváncsiak, hogyan csináltam, és sokan jöttek hozzám tanácsért azzal kapcsolatban is, hogy ők hogyan tudnák ugyanezt elérni a saját életükben.

A sokadik ilyen kérdés után rájöttem, hogy sokkal hatékonyabban tudok nekik segíteni, ha leírom az egész folyamatot, összeszedem az összes lépést, ami nálam sikerhez vezetett.

Ehhez még hozzájött az is, hogy sok emberrel beszéltem ugyanerről a problémáról, miközben segítettem nekik, ezért pontosan ismerem az ő nehézségeiket, problémáikat is.

Ezek figyelembevételével együtt született meg ez a könyv.

Ez a mű egy valódi gyakorlati útmutató, ami sorban végigvezet azokon a lépéseken, amelyek segítségével Te is helyre tudod tenni az önbizalmadat, meg tudod növelni a személyes vonzerődet, és Te is meg tudod találni a párodat.

“Elkezdtem újra aktívan az álmaimon dolgozni, testileg újra fitté váltam, a munkámban még stabilabb lettem, aztán nem sokkal később egy csodás »véletlen« következtében (amit, ha elolvasod a könyvet, pontosan tudni fogod, hogy a véletlenhez semmi köze) rátaláltam életem szerelmére!”

V. L.

Érthető, hogy eddig nem sikerült megtalálnod az Igazit, hiszen a pártalálás valódi, belső okait nem ismerted fel, és a megfelelő lépéseket nem tetted meg ezeknek az okoknak a felszámolására.

Így újra meg újra ugyanazok a nehézségek jelentkeznek, ugyanazokba az akadályokba futsz bele.
Időnként valami összejön, de ez ismét csak egy csapda, mert amíg rajtad van a rózsaszín szemüveg, addig hamis reményben ringatod magad, viszont egy idő után megint csak rá kell jönnöd, hogy „na, ő se volt az”, csak még több idő ment el, és Te ismét egyedül vagy.

Ugyanis amíg nem PONTOSAN hozzád illő párral teremtesz kapcsolatot, addig enyhén szólva is kétséges, hogy meddig fogjátok tudni fenntartani, és hogy mennyi örömöd lesz a kapcsolatban hosszabb távon.

Pedig amíg nem tudod PONTOSAN, hogy milyen pár illik hozzád, addig körülbelül annyi esélyed van egy igazán jó társra, mintha tűt akarnál megtalálni egy szénakazalban.

Honnan tudhatnád ezt magadtól, ha eddig senki nem mutatta meg ehhez a jól működő módszert?

Hát ez az, sehonnan… Viszont, ha ugyanúgy folytatod tovább, ahogy eddig, akkor ezeknek a sikertelen próbálkozásoknak az lesz a végeredménye, hogy végül lenyeled a keserű pirulát, és levonod a hamis végkövetkeztetést: 

Nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy boldog kapcsolata lehessen.
Nem lehet mindenki boldog.
Nem sikerülhet ez mindenkinek.

Aztán feladod, és csatlakozol a cinikus zsémbelők táborához, akik arról mesélnek, hogy nem is létezik boldogság, nincs is értelme a párkapcsolatoknak, meg amúgy is minden nő k…, minden férfi csak azt akarja, és még sorolhatnám.

Pedig csak egy kicsit kellett volna olvasni hozzá, meg elvégezni néhány gyakorlati feladatot, hogy megértsd, miért nem sikerült eddig, és hogy megtudd, hogyan lehetséges innentől fogva a jó irányba fordítani az életedet, és végre tényleg megtalálni a párodat.

 

Mire lesz jó neked ez a könyv?

 

Végigvezetlek a lépéseken, amelyek szükségesek ahhoz, hogy együtt megváltoztathassuk a sorsodat.

• Meg fogod tudni, hogy mi a hatékony megoldás arra, ha már túl görcsös vagy a társkereséssel, ismerkedéssel kapcsolatban.

• Meg fogod tanulni, hogyan szabadulj meg a felgyülemlett kudarcaid miatt kialakult negatív hozzáállástól.

• Gyakorlati tapasztalatot szerzel róla, hogy miért fontos, hogy mit gondolsz önmagadról, és megtanulod, hogy hogyan tudod ezt trükkök nélkül megváltoztatni.

• Megingathatatlanul tisztába kerülsz vele, hogy számodra mit is jelent pontosan az IGAZI.

• Rá fogsz jönni, hogy mik a Te „belső ellenségeid” (kivétel nélkül mindenkinek vannak), és hogyan akadályozzák a sikeres ismerkedést és pártalálást. Azt is meg fogod tanulni, hogy hogyan tudsz ezektől hatékonyan megszabadulni.

• A feladatok végzése során meg fogod tapasztalni, ahogy az önbizalmad és a személyes vonzerőd természetes módon a magasba emelkedik.

• Pontos módszert kapsz, amivel képes leszel PONTOSAN azt a párt az életedbe varázsolni, akiről mindig is álmodtál.

Miért érdemes rám hallgatnod?

 

Egyszerű:

Azoktól tanulj, akik már eljutottak oda, ahová Te is szeretnél eljutni!

Miért érdemes rám hallgatnod?

Egyszerű:

Azoktól tanulj, akik már eljutottak oda, ahová Te is szeretnél eljutni!

„100 % elégedettségi garancia.

A kockázat legyen az enyém!

Amennyiben a könyv elolvasása és a feladatok elvégzése után nem tapasztalsz meg kifejezetten pozitív változásokat az életed ezen területén, akkor én a vásárlástól számított 90 napon belül a teljes összeget kérdés nélkül visszafizetem Neked.”

 

Válassz az alábbi rendelési lehetőségek közül:

Vagy vedd meg az E-könyvet és az Online Konzultációt egyben

8990 forintért:

 

E-könyv és Online Konzultáció

Ha úgy érzed, egyedül nem biztos, hogy 100 %-os bizonyossággal végig tudnád csinálni a programot, akkor ezt a csomagot javaslom Neked.

Az Online konzultáció során:

  • végig fogom a kezedet,
  • menet közben bátran bármikor kérdezhetsz, és 24 órán belül választ és további segítséget kapsz,
  • kérésedre ellenőrzöm a feladataid megoldását,
  • motivállak, amikor arra van szükséged,
  • végigkísérlek a feladatok sikeres megoldásán,
    amíg a végére nem érsz.

Rendeld meg a csomagot

8990 Ft-ért!

A PDF E-KÖNYV megrendelésének menete BANKI ÁTUTALÁS esetén:

1. Töltsd ki az adatokat!

      Egyszerű és értelemszerű az űrlap, egy perc alatt végig tudsz menni rajta.

A számla generálása automatikusan, az általad megadott számlázási adatok alapján történik. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

Majd végül jelöld be alul a következő négyzetet:
“Az adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.”

2. Nyomd meg a “Megrendelem” gombot.

Adataidat menti a rendszer, és elküldi neked a visszaigazoló e-mailt.

3. Kész a megrendelés!

4. A befizetéshez megkapod a szükséges információkat.

5. Amint az összeg megérkezik, az e-könyvet azonnal küldöm e-mailben.

Kérdésed van? Segítek!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj e-mailt a dee.drummer@talaldmegazigazit.com címre! Örömmel segítek!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Telefonszám:
Számlázási név:
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Adószám:

Pin It on Pinterest