Barion pixel

Talán nem is kevesen vannak ezzel így, miután elégszer pórul jártak már egy-két párkapcsolatuk során, vagy miután évekig hiába próbálták megtalálni a párjukat, és inkább végül szépen beleszoktak a jó öreg, ma oly „menő” szingli életmódba.

Meg hát az ember idővel már kevésbé toleráns, kevésbé rugalmas, és így egy idő után viszonylag könnyen meggyőzi magát arról, hogy „jobb ez így”, meg „egyszerűbb”, meg „nem hiányzik, hogy megint alkalmazkodnom kelljen”, és a többi.

Az évek viszont nem állnak meg, mindenki felett tovaszállnak, s a tapasztalat szerint hamarabb, mint a legtöbben gondolnánk.

És ami ma kényelmesnek tűnik, az holnapra már kényszerű magánnyá válhat, ahonnan akkor már úgy tűnhet, hogy nincs kiút.

Pedig VAN kiút. Soha nem késő egy döntést megváltoztatni, egy életút irányát más irányba kormányozni. Az egész egy döntéssel kezdődik. FEJBEN DŐL EL.

És ha már hosszú ideje ment egy bizonyos irányba az életed, akkor lehet, hogy picit többet kell rajta tolni, hogy más irányba induljon el.

De tudd, hogy nem vagy egyedül. Rengeteg segítség, rengeteg okos tanács elérhető már az interneten, a könyvesboltokban, és igenis érdemes körülnézni, művelődni, tippeket kapni az irányváltáshoz, röviden: különböző nézőpontokat gyűjteni.

Persze, van egy csomó használhatatlan, sőt „többet árt mint használ” jellegű iránymutatás is. De bízz a saját ítélőképességedben! Vedd észre, ha valamelyik tanács hülyeségnek tűnik. Nem muszáj ezek közül mindent megfogadni. De amelyik észszerűnek tűnik és – bár esetleg ki kell lépned miatta a komfortzónádból – előre mutat, azt érdemes kipróbálni.

Csak indulj el valamerre, gyere elő a csigaházadból, kezdj el kommunikálni, és ha valami nem vált be, akkor keress mást.

Mert ha már éve óta egyedül vagy, akkor valószínűleg valami olyan belső akadállyal van dolgod, amit Te magad nem igazán látsz. Talán hangoztatsz valamilyen „okot”, hogy miért van így, de ez NEM a valódi ok… Ha ugyanis tényleg jól látnád, hogy mi ez az ok, akkor tudnál is vele mit kezdeni.

Ezért sokszor jó dolog olvasni, másokat meghallgatni. Te az árokból nem látod azt, amit másvalaki felülről viszont lát.

Szóval ne maradj bent a csigaházadban csak azért, mert kényelmes. Az élet ennél sokkal többet tartogat! Egy ideális párkapcsolat rengeteg örömöt tud okozni!

Kihívás és problémák mindenhol vannak, de egy igazán jó partnerrel ezeket közösen ki lehet bogozni, és a kapcsolat utána csak még erősebb lesz. Az igazán hozzád illő partnerrel a kapcsolatotok által lesztek igazán SZABADOK. Nem igaz, hogy egy kapcsolat rabságot jelent. Akkor az NEM a megfelelő partner…

Ha ez Neked irreális, az csak azért van, mert MÉG nem találkoztál az igazán hozzád illő párral.

Ha elszántad magad, és szeretnéd Őt megtalálni, abban például tud segíteni a könyvem, mert ha elolvasod és megcsinálod fejezetekhez tartozó feladatokat, ezek elvezetnek hozzá, hogy tényleg ŐT találd meg. De nekem mindegy, hogy kinek a könyvét olvasod el, vagy kinek a tanfolyamára vagy előadására mész el, csak INDULJ MÁR EL! 🙂

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.