Barion pixel

Kedves egyedülálló, párját kereső, vagy éppen boldogtalan polgártársam!

Gondolkodtál már azon, hogy igazából minek neked párkapcsolat? És itt nem egy olyan, hirtelen felindulásból megfogalmazódott kérdésre gondolok, ami egy párkapcsolati vagy társkeresési kudarc, bosszúság után tudja felütni bennünk a fejét, és amit akár azzal a felkiáltással is fel lehetne cserélni, hogy „Ott egye meg a fene az egészet, ahol van!”

Szóval nem így értem én ezt, hanem most komolyan, feltetted már magadnak ezt a kérdést józan fejjel, és megválaszoltad ezt már magadnak valaha őszintén?

Ha még nem, akkor javasolnám, hogy tedd meg! Nem is gondolnád, néha mennyi zűrzavar tud összetornyosulni az ember fejében az élete egy-egy területével kapcsolatban, főleg ha a párkapcsolatokról beszélünk. Hiszen annyiféle eltérő vélemény kering ezzel kapcsolatban, és olyan sokan oly sokfélét állítanak erről a sokszor megfejthetetlennek, de mindenképp előrejelezhetetlennek tűnő dologgal, a párkapcsolattal, a szerelemmel kapcsolatban.

Annyiféle teória és javaslat létezik, és néha olyan sok a kudarc is, hogy bármennyire is hajthat a belső vágy afelé, hogy legyen kapcsolatod, simán kialakulhat benned egyidejűleg ezzel kapcsolatos belső ellentét, ellenkezés is. Így hát nem árt néha egy kicsit rendet rakni a fejünkben, hogy ne botoljunk el folyton abban a sok mentális kacatban, amit ott felejtettünk.

Ehhez tehát ideális lehet feltenni magunkban ezeket a kérdéseket:

  • Tulajdonképpen miért szeretnék párkapcsolatot?
  • Mi is volt eredetileg a célom vele?
  • Mit is reméltem elérni általa?
  • Egy valóban ideális párkapcsolat mivel tudna hozzájárulni az életemhez?

Ha ezekre a kérdésekre őszintén válaszolsz, és a válaszaidat leírod magadnak, azzal újra letisztulhat benned ez az egész, és akkor ismét nyugodtabban, őszintébben, megújult lendülettel tudsz újra akcióba lendülni a célod irányába.

Mert bármilyen nehézségekkel is találkoztál ezen az úton, vagy az eddig párkapcsolataid során, mégis tartsd mindig szem előtt, hogy egy valóban ideális párkapcsolat nagyon nagymértékben hozzá tud járulni egy boldogabb, teljesebb élethez, és valóban érdemes továbbra is erre törekedned, a nehézségek miatt nem megállnod, hanem kitartanod és célhoz érned.

Kívánok ehhez sok sikert Neked!

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.