Barion pixel

Felmerül a kérdés, és sokakat teljesen el is tántoríthat magától az ismerkedéstől is, hogy MI ÉRTELME EGYÁLTALÁN ISMERKEDNI, HA MÉG RANDIZNI SEM LEHET NORMÁLISAN a karantén, a megszorítások, korlátozások miatt?

A kérdés jogosan merülhet fel most, hogy még egy nyavalyás kávézó teraszára sem lehet kiülni a frissen megismert potenciális párjelölteddel egy beszélgetés erejéig.

Ha azonban emiatt hagyod magad lebeszélni arról a célodról, hogy megtaláld a társadat, akkor lassan talán azt is fel fogod adni, hogy lélegezz.

Kétféleképpen reagálhatunk az érvényben lévő vagy bármely jövőbeli korlátozásra:  

  1. Bosszankodhatunk, szomorkodhatunk, vagy ha ezeken már rég túl vagyunk, akkor apatikusan még jobban magunkba fordulhatunk, és lemondhatunk a céljainkról, vágyainkról, jövőbeli örömteli elképzeléseinkről, mert hisz az egésznek úgysincs ebben a helyzetben semmi értelme…
  2. Fenntarthatjuk éltető céljainkat, és megnézhetjük, hogy „Na most akkor hogyan tovább? Milyen kreatív módot tudok találni arra, hogy a korlátozások ellenére, azokat betartva mégis tovább tudjak az életben haladni?”

Ezeknek a reakcióknak, hozzáállásoknak nyilván lehetnek árnyalatai, s persze olyan is lehet, hogy valaki alapvetően pozitívan áll a dolgokhoz, de amikor hatszázadik alkalommal hosszabbítják meg a megszorításokat, és hatszázadik alkalommal húzzák keresztbe a reménységeit, akkor már néha érzelmileg ő maga is megzuhan.

Ez ebben a helyzetben teljesen érthető, sőt helyénvaló érzelem, de azért érdemes mihamarabb lerázni magunkról, és inkább gyorsan körülnézni, hátha van már a problémánkra megoldás valahol.

Elvégre sokan vagyunk ebben a helyzetben, sokunknak okoz nehézséget ez a karanténhelyzet, akár még az is lehet, hogy vannak erre odakint jó ötletek, kreatív megoldások.

És igen, épp egy ilyen kreatív megoldásba futottam bele a minap!

Kreatív randiötletek a karantén idejére!

Kár, hogy nem én találtam ki. 🙂

De ez mit sem von le az értékéből, úgyhogy nagy örömmel osztom meg Veletek, valódi társatokat elszántan és tudatosan megtalálni igyekvő csodalényekkel Pataki Nóra oldalát, ezt a kreatív randiötletekkel teli kincsesládát! 🙂

Kalandra fel, a nehézségek ellenére, csakazértis boldogságot, szerelmet, igaz társat kívánok! 🙂 <3

Íme a link az említett kincsesládához:

Szeretettel,

Dee

Pin It on Pinterest