Barion pixel

Felmerül a kérdés, és sokakat teljesen el is tántoríthat magától az ismerkedéstől is, hogy MI ÉRTELME EGYÁLTALÁN ISMERKEDNI, HA MÉG RANDIZNI SEM LEHET NORMÁLISAN a karantén, a megszorítások, korlátozások miatt?

A kérdés jogosan merülhet fel most, hogy még egy nyavalyás kávézó teraszára sem lehet kiülni a frissen megismert potenciális párjelölteddel egy beszélgetés erejéig.

Ha azonban emiatt hagyod magad lebeszélni arról a célodról, hogy megtaláld a társadat, akkor lassan talán azt is fel fogod adni, hogy lélegezz.

Kétféleképpen reagálhatunk az érvényben lévő vagy bármely jövőbeli korlátozásra:  

  1. Bosszankodhatunk, szomorkodhatunk, vagy ha ezeken már rég túl vagyunk, akkor apatikusan még jobban magunkba fordulhatunk, és lemondhatunk a céljainkról, vágyainkról, jövőbeli örömteli elképzeléseinkről, mert hisz az egésznek úgysincs ebben a helyzetben semmi értelme…
  2. Fenntarthatjuk éltető céljainkat, és megnézhetjük, hogy „Na most akkor hogyan tovább? Milyen kreatív módot tudok találni arra, hogy a korlátozások ellenére, azokat betartva mégis tovább tudjak az életben haladni?”

Ezeknek a reakcióknak, hozzáállásoknak nyilván lehetnek árnyalatai, s persze olyan is lehet, hogy valaki alapvetően pozitívan áll a dolgokhoz, de amikor hatszázadik alkalommal hosszabbítják meg a megszorításokat, és hatszázadik alkalommal húzzák keresztbe a reménységeit, akkor már néha érzelmileg ő maga is megzuhan.

Ez ebben a helyzetben teljesen érthető, sőt helyénvaló érzelem, de azért érdemes mihamarabb lerázni magunkról, és inkább gyorsan körülnézni, hátha van már a problémánkra megoldás valahol.

Elvégre sokan vagyunk ebben a helyzetben, sokunknak okoz nehézséget ez a karanténhelyzet, akár még az is lehet, hogy vannak erre odakint jó ötletek, kreatív megoldások.

És igen, épp egy ilyen kreatív megoldásba futottam bele a minap!

Kreatív randiötletek a karantén idejére!

Kár, hogy nem én találtam ki. 🙂

De ez mit sem von le az értékéből, úgyhogy nagy örömmel osztom meg Veletek, valódi társatokat elszántan és tudatosan megtalálni igyekvő csodalényekkel Pataki Nóra oldalát, ezt a kreatív randiötletekkel teli kincsesládát! 🙂

Kalandra fel, a nehézségek ellenére, csakazértis boldogságot, szerelmet, igaz társat kívánok! 🙂 <3

Íme a link az említett kincsesládához:

Szeretettel,

Dee

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.