Barion pixel

A legtöbben gyanútlanul vágnak bele a társkeresésbe, s nem is sejtik, hogy milyen láthatatlan buktatókba futnak majd bele, amelyek miatt aztán nehézségeik lesznek a társkeresés során.

Hogy csak néhányat említsek ezek közül a felmerülő nehézségek közül, a férfiak ilyenkor gyakran azt tapasztalják, hogy a nőknek csak „gazdag és kigyúrt pasi kell”, vagy hogy a megszólított nők még csak válaszra sem méltatják őket, a nők pedig úgy látják, hogy a férfiak „igénytelenek”, „túl magasra teszik a mércét”, vagy csak a náluk minimum 10 évvel fiatalabbakkal hajlandóak szóba állni.

Esetleg kortól, nemtől függetlenül egyszerűen abba futnak bele, hogy bárkivel próbálkoznak, arról egy idő után kiderül, hogy a kapcsolat elején másnak mutatta magát, mint amilyen a valóságban, vagy hogy a másik félről előbb-utóbb bebizonyosodik, hogy megbízhatatlan, és így egész egyszerűen minden kapcsolatuknak csalódás lesz a vége.

A sort még hosszan folytathatnám, de nem ez a célom.

Amire fel szeretném hívni a figyelmet, az csupán az a tény, hogy amikor ebbe futsz bele, akkor könnyen hagyhatod magad megtéveszteni. Ezek a tapasztalatok ugyanis LÁTSZÓLAG azt mutathatják, hogy a többiekkel, tehát a nőkkel vagy a férfiakkal, vagy magával a jelenlegi világgal és kultúrával van a baj, és hogy azért nem sikerül a pártalálás, mert ez az egész úgy, ahogy van, már teljesen el van tolva. Vagyis az egész párkapcsolati téma és az egész társkeresősdi egy nagy kalap… Hogy egész egyszerűen maga a környezet már nem megfelelő, és hogy talán a boldog párkapcsolat mindig is csak kitaláció volt, amivel az embereket hülyítették – valami efféle gondolatmenet.

Szóval, ha bármi ilyesmit elfogadsz magyarázatként arra, hogy miért nem sikerül a társkeresés, vagy hogy miért futnak sorra zátonyra a párkapcsolataid, akkor az a helyzet, hogy csúnyán hagyod magad félrevezetni.

A Láthatatlan Buktatók Ugyanis Benned Vannak.

Bizony, Te halmoztad fel őket.

  • Negatív tapasztalatok,
  • negatív gondolatok,
  • sérelmek – még az is lehet, hogy részben nem is a sajátjaid –,
  • önmagunknak vagy másoknak mondott hazugságok,
  • önmagunknak vagy másoknak tett, be nem tartott ígéretek,
  • önmagunk megtagadása,
  • saját ideáljaink sárba tiprása,
  • hamis ideálok elfogadása,
  • hamis értékrend elfogadása,

és még néhány ehhez hasonló nyalánkság – ezek a valódi akadályok.

És amint feltártad és elhárítottad őket az útból, érdekes módon már nem futsz majd bele ugyanazokba az akadályokba a társkeresés, a párkapcsolataid során, vagy ha mégis, akkor már egy percig sem fog zavarni, és simán tudod a helyzetet kezelni.

Ekkor már menni fog a társkeresés, sikerülni fog, és tartós is lesz a pártalálás – ahogy ennek mindig is lennie kellett volna.  

Ehhez azonban először Önmagadon kell dolgoznod, Önmagaddal kell szembenézned, a saját magaddal kapcsolatos viszonyodat kell rendbe tenned.

Ezzel alapozhatod meg a pártalálás és a boldog kapcsolat létrehozásának és fenntartásának sikerét.

Ám a jó hír, hogy ez sokkal hálásabb és sokkal kifizetődőbb tevékenység, mint gondolnád.

Ha ebben jól jönne egy kis segítség, itt megtalálod:

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.