Barion pixel

Tudatosan állsz a társkereséshez, mégsem jön az eredmény?

Úgy érzed, Te tényleg mindent megteszel, ám így sem sikerül megtalálnod a párod?

Végigjártad az összes társkeresőt, de úgy tűnik, csak a nem normálisakkal van tele az online tér?

Elolvastál hatszáz cikket a tudatos társkeresés témájában, de a sok ellentmondó információ miatt zsákutcába jutottál?

Szeretnéd megérteni, hogy miért fulladnak folyton kudarcba az egyébként jól induló párkapcsolataid?

Akkor hadd mondjak el Neked egy nagy titkot!

Ha pontosan tudnád, hogy a Te konkrét esetedben mik azok a bizonyos, pontosan körülhatárolható tényezők, amelyek miatt sehogy sem sikerül megtalálnod a valóban hozzád illő, IGAZ TÁRSAT, akkor a VALÓDI MIÉRT ismeretében már tudnád, mit kell tenned, hogy megoldást találj.

Ha PONTOSAN tudnád, mi konkrétan a Te esetedben a valódi ok, akkor ez nem lenne többé egy megoldhatatlannak tűnő probléma, és akkor tényleg hathatósan kézbe tudnád ezt venni, és RÖVID IDŐN BELÜL TÉNYLEGESEN MEG IS TUDNÁD OLDANI.

Nézzük meg ezt egy egyszerű példával, mondjuk, hogy azt tapasztalod, hogy éhes vagy. Ezt ugye viszonylag egyszerűen megoldod azzal, hogy eszel valamit. Nem tűnődsz azon, hogy vajon mi lehet a megoldás. Amennyiben helyesen azonosítottad be ezt a problémát, akkor az okát is tisztáztad, és ilyenkor ezt meg is tudod gyorsan oldani azzal, hogy eszel valamit.

Na de, mi történik akkor, ha például a szomjúságot helytelenül éhségként értelmezed? (Viccen kívül, ilyesmi tényleg előfordul, főleg azokkal az emberekkel, akik rendszeresen túl kevés folyadékot vesznek magukhoz; ez tehát nem csupán valami légből kapott példa.)

Tehát itt tartunk, úgy érzed, éhes vagy – miközben valójában dehidratálódott a szervezeted –, ezért eszel valamit. Ezzel ugye jelen esetben nem kezelted a probléma VALÓD OKÁT, így aztán az “éhség” feltehetően nem múlik el (kivéve, ha levest ettél, hehe), esetleg még a fejed is megfájdul, szóval alapvetően nem lesz jobb a közérzeted, sőt.

Ha pedig ezt rendszeresen, hosszú távon így csinálod, akkor előbb-utóbb talán még komolyabb egészségügyi problémáid is kialakulhatnak.

Nos, a Társad megtalálásának projektje ugyan másik téma, ebben a tekintetben mégis nagyon hasonlóan működnek. Ha nem a valódi okot nevezed meg okként, akkor nem a helyes megoldást fogod alkalmazni rá, ami így még több gondot fog okozni neked – ahelyett, hogy megoldódna.

Ha pedig ezt rendszeresen, hosszú távon csinálod így, akkor előbb-utóbb talán még komolyabb, lelki vonzatú nehézségeid is lehetnek.

Találd meg tehát a VALÓDI OKOT, és akkor hamarosan a párodat is megtalálod!

(Kisbetűs rész: ha úgy érzed, egyedül nem megy, a Hogyan találd meg az IGAZIT című könyvem kifejezetten ebben segít: https://www.talaldmegazigazit.com/kalandra-fel/ )

Pin It on Pinterest

Van számodra egy ajándékom:

Egy PÁRTALÁLÁSI TESZT, amely megmutatja,
hogy jelenlegi hozzáállásoddal mennyi esélyed van arra,
hogy megtalálhasd a számodra valóban IDEÁLIS társat.

Cserébe mindössze annyit kérek tőled,
hogy iratkozz fel a hírlevelemre!

A spamektől én is hidegrázást kapok, így megígérem,
hogy nem foglak elárasztani felesleges levelekkel minden héten,
és bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél.

(Adatvédelmi tájékoztató)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.